In the News | Environmental Economics and Management

In the News

מחקר חדש: "מדינת ישראל מקבלת החלטות מכריעות על מדיניות הסחר בלי בדיקת נתונים בסיסית"

12 December, 2021

מודל ממוחשב שפותח באוניברסיטה העברית יכול להעריך את המשמעויות של כל צעד ברפורמות בתחום החקלאות. אבל לדברי מפתחיו, למקבלי ההחלטות אין בו עניין | כשמקבלים החלטות בלי נתונים, התוצאה ברורה: בעשור האחרון, למרות הורדת המכסים, מחירי הפירות והירקות עלו ב-20%

למאמר המלא: https://www.davar1.co.il/348985/

מחירי הירקות והפירות

האם באמת כל-כך יקר פה? ועוד חמש שאלות בוערות לגבי הרפורמה בחקלאות

9 August, 2021

באוצר מאמינים שרפורמה מקיפה ביבוא תוזיל את הירקות והפירות, אבל החקלאים מאמינים שהיא נועדה לחסל את מקור פרנסתם• מי אשם במחירים הגבוהים בישראל, מה עומד מאחורי התוכנית השאפתנית, ומדוע חשוב לשמר את מעמדה של החקלאות?

הרפורמה בחקלאות שמקדם שר האוצר אביגדור ליברמן תפסה בימים האחרונים את מרב תשומת-הלב הציבורית, בתוך שלל הרפורמות הנכללות בחוק ההסדרים של תקציב 2022-2021.

לימודי השלמה-הכנה למוסמך בכלכלת סביבה וניהול

4 June, 2020

לימודי השלמה

לימודי השלמה נדרשים עבור מועמדים לתואר שני שסיימו תואר בוגר בציון ממוצע של 80 לפחות, אך חסר להם רקע בכלכלה לצורך לימוד קורסי התואר השני ו\או ביצוע תיזה. את לימודי ההשלמה יש לסיים בתוך שנה והם יכללו עד 30 נ"ז.

ראו בקובץ המצורף את תכנית  ההשלמה / הכנה המלאה לתואר מוסמך.

ההרשמה לחוג כלכלת סביבה וניהול בעיצומה

21 February, 2020

אודות החוג לכלכלת סביבה וניהול:

החוג לכלכלת סביבה וניהול של האוניברסיטה העברית מציע תכנית לימודים איכותית, מגוונת, ובעלת אוריינטציה יישומית בתחומי הכלכלה, הניהול, כלכלת סביבה, כלכלת משאבי טבע, כלכלה חקלאית, ועוד.

החוג מציע תכניות לימודים ברמות בוגר, מוסמך ודוקטור - כל זאת באווירה ביתית בקמפוס הירוק של הפקולטה לחקלאות ברחובות (5 דקות הליכה מתחנת הרכבת).